T'ajudem a reinventar la teva empresa

Som una empresa d’assessorament i desenvolupament tecnològic que té com a finalitat ajudar a diferents empreses del sector de la restauració a reinventar-se per ser més eficients.
Veure els nostres serveis

A qui Ajudem

Restaurants i bars

No saben com actuar i necessiten assessorament, ajuda i solucions als seus problemes ja que no disposen d’eines que els guiïn.

Hotels

Grans infraestructures difícils de controlar. Departaments amb una lògica insuficient segons els processos en els quals intervenen. Equips amb escassa comunicació entre ells.

Startups d'alimentació i turisme

Ajudar a les startups a obrir-se un nou camí en el sector.

Com ajudem: La metodologia

U

Diagnòstic i conclusions

Analitzar l’empresa (models de negoci, departaments, recursos i processos), extreure el més rellevant per poder quedar-nos amb l’essencial, estructurar la informació extreta i identificar els possibles errors que s’estiguin cometent. A partir d’aquest diagnòstic, extreure les conclusions adequades.
i

Pla de millores

Les conclusions obtingudes ens permetran presentar un pla de millores, que inclourà una sèrie de recomanacions per dur a terme, pas a pas, i amb metes factibles, senzilles d’aconseguir.

Serveis

 

Dur a terme les millores oportunes a partir de punts d’acció molt precisos que ens condueixen a complir clarament els nostres objectius.

Auditoria

A partir de les accions millorades o noves procedir a auditar els canvis realitzats i decidir com millorar en el dia a dia.

Quins serveis prestem

Anàlisi de mercats i competències
Comunicació i màrqueting
Reserves
Oferta gastronòmica
Imatge i disseny gràfic
Atenció al client i experiència
Finances
Recursos humans
Disseny de locals

Preus

Creiem que els preus han d'anar enfocats a la grandària i les accions necessàries per a l'empresa. Cadascuna és un món.

Consulta’ns i et preparem un pressupost sense compromís.

El nostre blog

Totes les claus per al millor servei al client en restaurants

Totes les claus per al millor servei al client en restaurants

L'atenció a un client va molt més allà del mer tracte que es pugui tenir en el propi local. I és que el contacte directe no és l'única cosa que va a influir-li a l'hora de jutjar l'espai en el qual acaba de menjar. Altres factors gaudeixen d'una enorme importància. És...

Regles de màrqueting efectiu per al teu restaurant

Regles de màrqueting efectiu per al teu restaurant

Els propietaris poden aplicar multitud d'estratègies per acostar més clients als seus restaurants. Des de costoses reformes fins a senzilles o complexes regles de màrqueting gastronòmic, i sol ser en aquesta àrea on els restaurants tenen més èxit. El màrqueting...

Rendibilitza el teu restaurant amb Business Model Canvas

Rendibilitza el teu restaurant amb Business Model Canvas

Coneixes el Business Model Canvas (model de negoci canvas)? És una manera senzilla i visual d'analitzar la lògica de com el teu restaurant pot ser rendible. Pot ajudar-te no només a l'hora d'arrencar un nou projecte, sinó també per analitzar el teu negoci ja...

Rep les nostres newsletter i descobreix les nostres novetats, ofertes i accedeix a continguts exclusius per a restaurants, bars i hotels.

Contacta’ns

Necessites ajuda per millorar el teu negoci de restauració? Estem segurs que podem ajudar-te. Contacta amb nosaltres. No ho dubtis. Escriu-nos.

TELÈFON – 686053339

 

Enviar email

12 + 4 =

He llegit i estic conforme amb l’avís legal (identificació, ús de la web, política de privadesa (protecció de dades personals, cookies, propietat intel·lectual, drets d’autor, propietat industrial, responsabilitats, llei i jurisdicció…)