Actualment, les xarxes socials s’han convertit en eines imprescindibles per al desenvolupament dels nostres negocis en àrees tan essencials com la comunicació amb els nostres clients o la captació de talent.

 

Estar avui a les xarxes socials ens va a permetre que el nostre missatge es difongui més còmodament, quin sigui més fàcil conèixer l’opinió dels nostres clients. Podem arribar a preguntar, per exemple, què els ha semblat el nostre últim plat o ens va a permetre informar sobre algun acte especial que vulguem organitzar.

 

Les xarxes són grans amplificadors que fan que els nostres clients estiguin al corrent dels nostres negocis i de la nostra activitat. També són importants com a eines per obtenir nous clients, ja que els nostres clients reals es relacionen amb possibles clients potencials que comparteixen els seus mateixos gustos.

 

Però, un dels aspectes primordials per aconseguir les nostres metes passa per definir els nostres objectius reals: Què pot aconseguir el nostre negoci en publicar a les xarxes socials? Què és el que realment esperem de les xarxes socials?

 

Aquí us deixem una llista de possibles objectius per adaptar al vostre restaurant, bar, coctelería…

  • Captar visites al teu web o blog.
  • Aconseguir més seguidors o fans del teu negoci.
  • Generar tràfic d’informació.
  • Conquistar clients potencials.
  • Aconseguir més vendes del teu producte i augmentar els beneficis.
  • Millorar la imatge de la teva marca.
  • Crear una comunitat.
  • Establir un canal bidireccional d’atenció més eficaç.

 

Consell: És important que els objectius siguin especificos (clars, concrets i directes), quantificable (que es puguin mesurar amb nombres), assolibles (alguna cosa lògic), rellevant (l’objectiu ha de tenir un valor) i mesurable (en temps).

 

Tens ara més clar quin partit pretens treure-li a les xarxes socials?

 

Consell: Obre un document o un bloc de notes i anota quins van a ser els teus objectius. Molt important: tingues-los sempre presents a l’hora de publicar a les xarxes socials.

Exemple:

 

Descarregar plantilla de l’exemple

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
GRATIS - No te pierdas los mejores trucos y consejos para tu restaurante.

GRATIS - No te pierdas los mejores trucos y consejos para tu restaurante.

Suscríbete a mi newsletter y accede a contenidos exclusivos de Cómo conseguir Clientes, Redes Sociales, Marketing de Contenidos, Gestión de los Recursos Humanos y mucho más. 

Aviso y Comercial

Te has registrado correctamente... ahora, revisa tu correo