Hola a tots,

Aquest és el primer post del blog de Fooday. En primer lloc, m’agradaria presentar-me. Em dic David López, i durant els últims 15 anys he desenvolupat la meva feina en elBulli (elBullifoundation en la seva última etapa) on, després d’un llarg període de reflexió, vaig prendre la decisió d’enfocar la meva vida amb un nou projecte (Fooday) i iniciar un nou camí professional.

Fooday és una empresa d’assessorament tecnològic que posa al servei del client un conjunt d’eines tècniques per aconseguir optimitzar els recursos i ser més eficaços. La gran competència obliga a les companyies a innovar i a evolucionar en tots els seus àmbits de producció i gestió: a nivell organitzatiu, en la millora dels seus productes o serveis i en aspectes relacionats amb la comunicació i l’experiència.
La idea és fer una anàlisi exhaustiva a l’empresa a través d’una metodologia nova i creativa, avalada per la nostra experiència, que inclou les noves tecnologies com a element base d’anàlisi i desenvolupament, la qual ens ajudarà a proporcionar una solució ad hoc a cada situació.

Nota de prensa del lanzamiento

Amb aquest blog, el nostre objectiu és crear, adquirir i transmetre coneixement als joves emprenedors i empresaris a l’entorn de la gastronomia i tecnologia, amb la finalitat d’ajudar-los a canviar les seves conductes per adaptar-se a aquestes noves idees i recolzar-los en l’assoliment dels seus objectius. Tractarem temes molt diversos com minimitzar la burocràcia, eliminar la duplicitat d’informació, simplificar processos, trobar errors, estandarditzar procediments, planejar estratègies, organitzar, innovar, crear i millorar nous productes i serveis i crear nous models de negoci.

En definitiva, aquest blog pretén ser un lloc on posar la nostra experiència al servei del lector.

Espero que gaudiu i que puguem compartir moltes coses junts.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
GRATIS - No te pierdas los mejores trucos y consejos para tu restaurante.

GRATIS - No te pierdas los mejores trucos y consejos para tu restaurante.

Suscríbete a mi newsletter y accede a contenidos exclusivos de Cómo conseguir Clientes, Redes Sociales, Marketing de Contenidos, Gestión de los Recursos Humanos y mucho más. 

Aviso y Comercial

Te has registrado correctamente... ahora, revisa tu correo